El passat dissabte 13 de gener es va navegar la primera de la sis proves previstes per aquesta lliga d’hivern 2024.  Enguany, en aquesta competició, s’han ajuntat les flotes dels clubs nàutics de la Colònia de Sant Pere i de Can Picafort amb l’objectiu que les regates de la zona nord siguin més interessants i augmenti el nivell competitiu.

En aquesta primera prova les 12 embarcacions participants realitzaren un recorregut costaner amb sortida davant el Torrent del Revellar (Son Real) que és el punt intermedi entre els 2 clubs. A dit recorregut les embarcacions dels grups 1 i 2 hi varen fer dues voltes, i les embarcacions del grup 3, les més petites, només una.

Quasi des del principi la regata va està controlada per les embarcacions del Grup 1. El primer en creuar la línia d’arribada va ser l’embarcació Marinette de J. Cernuda, seguit del Lampo Rosso de J. Jofre en segon lloc, i el Lir de M. Rius en tercer lloc.

Just darrera arribaven les embarcacions del Grup 2, on el Kresal de A. Cirerol es va imposar de forma clara als seus competidors, seguit en segon lloc per el Physical de na Mª del Mar López i del Tacuma de A. Llinàs en tercer lloc.

I per acabar en el Grup 3 el Boira de T. Llabres es va imposar a l’embarcació de l’escola de vela de Ca’n Picafort patronejada per M. Pastor.

Una vegada aplicada la formula compensatòria les classificacions quedaren com podeu veure a les fotografies.

Després de la regata el club de la Colònia va convidar a les seves tripulacions a un petit refrigeri.

La següent regata serà un barlovent – sotavent el pròxim dia 27 de Gener.