El passat dissabte dia 8 de gener va començar la Lliga d’Hivern 2022 amb el Boomerang de Damià Jaume i el Lampo Rosso de Joan Jofre com a primers classificats a les seves respectives categories.

La prova va començar amb forts vents del nord – nord-oest , que varen arribar als quasi 25 nusos de força que varen anar amainant a mesura que transcorria l’horabaixa.

La regata va ser una regata costera on les embarcacions varen prendre la sortida, varen posar proa cap a la boia situada en direcció a Formentor, per arribar a la boia situada davant Betlem, per tornar a la boia de sortida situada davant del moll, una vegada aquí les embarcacions del grup 1 hagueren d’anar i tornar fins a la boia de Son Serra per donar per finalitzada la seva prova, mantres que les embarcacions del grup 2 hagueren d’anar i tornar a la boia de Betlem.

En el grup 1, a temps real, el primer en creuar la línia d’arribada va ser l’AÍA  de Miquel Oliver, seguit  del Lampo Rosso que va ser la segona en creuar a línia, seguida del LIR de Miquel Rius en tercer lloc. 

Pel que fa al grup 2 el Boomerang de Damià Jaume es va imposar de forma clara a l’Angie de Jaume Caballero i a l’IKARIA de Jaume Fullana, que varen acabar en segon i tercer lloc respectivament. 

Finalment i una vegada aplicada la formula compensatòria la classificació va quedar així: 

En el grup 1:

1r: LAMPO ROSSO de Jofre

2n: AÍA de M. Oliver

3r: LIR de M. Rius

En el grup 2: 

1r: BOOMERANG de D. Jaume

2n: ANGIE de J. Caballero

3r: TACUMA de T. Llinas

Scroll al inicio