El passat dissabte 6 de febrer es va navegar la segona prova de la LLIGA D’HIVERN 2021.

La regata va ser un barlovent – sotavent on les deu embarcacions dels dos grups havien de donar dues voltes al recorregut. Els participants varen gaudir d’un bon vent del sud-oest amb una intensitat que va arribar als 18 nusos en les puntes més fortes. Aquest bon temps va fer que la regata fos massa tranquil·la i que no hi hagués intercanvis de llocs entre les embarcacions.

En el Grup 2 el MAMI ONE de G. Llull va dominar la prova des del seu inici fins al final, per darrera anaven en segon lloc el PHYSICAL de na Maria del Mar López, seguit del N’ALI de Toni Amer i el TACUMA de Toni Llinas en tercer i quart lloc respectivament. La prova va acabar sense canvis a l’ordre d’arribada.

En el Grup 1 hi va haver una lluita per la primera i la segona plaça entre l’AÍA de Miquel Oliver i el LOLITA de Carlos Serra, mentres el LAMPO ROSSO de Jofre/Cantó i l’ANGIE NX de Jaume Caballero varen lluitar pel tercer lloc.

Finalment i una vegada aplicada la formula compensatòria la classificació quedar així: