El passat dia 10 d’Abril l’embarcació de Miquel Oliver es va imposar en la primera edició del Trofeu Interclubs C.N. Colònia de Sant Pere – C.N. Can Picafort. Aquesta regata neix amb l’esperit de agermanar les flotes dels dos clubs. En total varen participar 16 embarcacions vingudes del dos clubs i també del R.C.N Port de Pollença. 

El recorregut de la regata va ser un triangle olímpic, que es va navegar en mig de la badia d’alcúdia amb l’intenció de facilitar la màxima participació de les dues flotes. 

La jornada va començar amb molts dubtes a causa de les males previsions que hi havia, però finalment es  poder muntar el recorregut amb un vent de ponent que va començar amb força i poc a poc va anar amainant fins a morir. Degut a que el vent s’anava morint el comitè va haver de retallar el recorregut per intentar que la majoria d’embarcacions participants poguessin acabar la prova. Finalment només varen poder acabar 10 de les 16 embarcacions participants. 

En el Grup 1 l’embarcació de Miquel Oliver es va posar al cap davant des de el primer moment sense donar opció als seus perseguidors. Per darrera navegava el LOLITA de Carlos Serra, i seguit del LIR de Miquel Rius i en quarta posició després d’haver tingut que remuntar des de la darrera posició, degut a que es va haver de penalitzar va arribar el PANAREA de Joan Pizà. 

Pel que fa al Grup 2 el SURKA de Mario Tecglen va ser el guanyador de la prova, l’embarcació de Tecglen va anar agafant avantatge fins arribar a treure quasi vint minuts als seus perseguidors que eren el PHYSICAL de na Mª del López i del KRESAL de n’Andreu Cirerol. 

Finalment i una vegada aplicada la formula compensatòria no hi va haver canvis a la classificació.  

En el Grup 1:

1r: AÍA de M. Oliver

2n: LOLITA de C. Serra

3r: LIR de Miquel Rius

En el Grup 2: 

1r: SURKA de Mario Tecglen

2n: PHYSICAL de Mª del Mar López

3r: KRESAL de Andreu Cirerol

Guanyador Absolut:

AÍA de Miquel Oliver

Després de la regata es va celebrar l’entrega de premis de la regata i també de la passada lliga d’hivern 2021.


Scroll al inicio