El passat dissabte dia 5 de Febrer es va dur a terme la segona regata després de que s’hagués d’anul·lar la regata anterior de dia 22 de Gener.

La jornada va acabar amb mal sabor de boca per la majoria del assistents,  desprès de que només 3 de les 10 embarcacions participants poguessin acabar la prova. Una vegada més  les difícils condicions meteorològiques que patim els darrers mesos varen des lluir una regata que encara que havia començat amb molts de dubtes, es va posar amb unes condicions ideals per la pràctica del nostre esport.  

Des de el començament les coses no varen gens fàcils per les tripulacions, que varen veure retrasada l’hora de la sortida quasi mitja hora degut a la manca de vent. Poc a poc el vent va anar en augment. Les embarcacions varen arribar a la primera boia situada a l’alçada de Betlem amb més de deu nusos de vent que  varen fer que la baixada cap a Son Serra més entretinguda, poguessin hissar la tercera vela, l’spi.

En aquest tram es varen veure dues lluites en marxa. Per una banda el Marauder de Joan Fiol amb l’Angie de Jaume Caballero i el Lir de Miquel Rius. I per altra el Physical de Mª del Mar López amb el Tacuma de Toni Llinàs i el Boomerang de Damià Jaume.

Però quan només faltava el darrer tram per acabar, que anava des de Son Serra fins a l’arribada davant el moll el vent va anar afluixant fins arribar a morir, aquest fet va suposar només tres embarcacions creuessin la línia d’arribada.  

Les embarcacions que varen aconseguir arribar varen ser l’AÍA de Miquel Oliver amb un temps de 1 hora 35 minuts , seguit del LAMPO ROSSO de Joan Jofre Cantó amb una hora quaranta tres minuts i just just, i quasi havent de bufar a estones per poder creuar la línia el MARAUDER de Joan Fiol amb un temps de dues hores i vint i un minuts.

Una vegada aplicada la formula compensatòria no hi va haver canvis en l’ordre d’arribada, però si en lo que respecte a la classificació general on l’embarcació d’Oliver en col·loca en primera posició empatat a punts amb el Lampo Rosso gràcies en aquesta victòria, i en tercer lloc es col·loca el Marauder de Fiol a un punt del quart classificat el LIR de Miquel Rius.

Del Grup 2 no hi va haver cap embarcació que aconseguís arribar, i degut a n’això no hi haurà canvis en la classificació.

Scroll al inicio