El Club Nàutic de la Colònia de Sant Pere va organitzar,  el passat dia 7 de maig el ja clàssic Trofeu Interclubs Vinyes i Bodegues Miquel Oliver.

En aquesta ja popular competició varen participar vaixells vinguts de diferents clubs de Pollença, Portocolom, Can Picafort, Ciutadella i per suposat la nombrosa flota coloniera. Tots sumats arribaren a ser 23 vaixells participants que ompliren de color la badia d’Alcúdia a la zona de la Colònia. Les embarcacions participants es dividiren en dos grups, fets tenint en compte la velocitat teórica de les embarcacions. 

La regata es va poder celebrar, gràcies a que les condicions meteorològiques varen ser suficients per a navegar, hi va haver moments on la intensitat va arribar als 9 nusos però en general la prova va transcórrer amb vents fluixos que varen fer que la regata s’allargàs fins quasi les tres hores de duració per els darrers participants.

El recorregut que varen navegar els dos grups va ser un triangle olímpic. En el Grup 1 l’Aía de Miquel Oliver es va posar al cap davant de la flota al poc tempsa de la sortida i ja no va donar opcions al rivals a intentar llevar-li el lloc. Per darrera navegaven el Bachibuzuk de Pere Antoni Borràs, el Panarea de Joan Andreu Pizà i el Lampo Rosso de Joan Jofre, que finalment acabaren en aquest ordre desprès d’intercanviar posicions en el darrer tram del recorregut. 

En el Grup 2 en primer lloc es va situar el Chicory de Xavier Cardell que va controlar la seva flota tot el temps, en segon lloc S’Avimiki de Miquel Pons no perdonava cap error i va retallar temps,i  per darrera venien el Marball de Francesc Cleofe i del Dunia de Tomeu Mas. 

Un cop acabada jornada a la mar, les tripulacions participants varen poder gaudir d’un bon sopar banyat amb vins del patrocinador de la regata (i també participant), les vinyes i bodegues Miquel Oliver.

Una vegada aplicada la formula compensatòria les classificacions quedaren així: 

En el grup 1:

1r: AÍA de Miquel  Oliver C.N. COLÒNIA ST PERE

2n: BACHIBUZUK de Pere Antoni Borràs R.C.N PORT DE POLLENÇA

3r: LAMPO ROSSO de Joan Jofre C.N. COLÒNIA ST PERE

En el grup 2: 

1r: S’AVIMIKI de Miquel Pons C.N. CIUTADELLA

2n: CHICORY de Xavier Cardell C.N. CIUTADELLA

3r: MARBALL de Francesc Cleofe C.N. CIUTADELLA

El guanyador absolut del trofeu, va ser l’Aía de Miquel Oliver del CN Colònia de Sant Pere

Scroll al inicio