Lampo rosso de Joan Jofre va ser el guanyador del XV edició del trofeu farallo d'aubarca A2.

El passat dissabte dia 4 de juliol es va celebrar el XV Trofeu Faralló d’Aubarca A2 on l’embarcació de Joan Jofre i Pablo Quaglia  va ser la guanyadora.

Un any més la participació va ser tot un éxit, en total varen participar setze embarcacions, tenguent en compta les embarcacions locals i les vingudes de Can Picafort i  Port de Pollença.

La prova va començar amb un vent de gregal d’uns 8 nussos d’intensitat, que les embarcacions varen gaudir fins arribar al cap ferrutx, on el vent després de fer pujada bastant forta, va amainar fins quasi morir. Finalment va pujar un vent del nort-est molt lleuger que va acompanyar a les embarcacions fins al final de la regata.

En general la regata va ser molt lluitada per els canvis en l’intensitat i la direcció del vent i la mar vella que hi havia després del temporal del dia anterior. Les primeres embarcacions varen aconseguir arribar al Faralló al cap de dues hores i creuar la línia d’arribada després de quasi quatre hores de regata.

El primer en cruear la línia va ser el Panarea de Joan Pizà i Pere Antoni Nadal seguit del Lampo Rosso de Joan Jofre i Pablo Quaglia i del Lolita de Carlos Serra i Jesus Font, després la flota va anar arribant de forma més dispersa.

Una vegada aplicada la formula compensatòria la classificació quedà així:

PRIMER CLASSIFICAT:     LAMPO ROSSO de Joan Jofre i Pablo Quaglia
SEGON CLASSIFICAT:       LOLITA  de Carlos Serra i Jesús Font
TERCER CLASSIFICAT:     PANAREA de Joan Pizà i Pere Antoni Nadal

galería

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio