El passat dissabte dia 14 de Maig es va celebrar el XVII Trofeu Faralló d’Aubarca A2 on l’embarcació de Joan Jofre  va ser la guanyadora. 

Un any més la participació va ser tot un èxit, en total varen participar vint-i-una embarcacions, tenint en compte les embarcacions locals i les vingudes de Portocolom, Can Picafort i  Port de Pollença, Ciutadella, Fornells.

La prova va començar amb un vent de gregal d’uns 7 nusos d’intensitat, i va anar en augment fins arribar fins a uns 15 nusos en els moments de més intensitat, la complicació una vegada més és va donar quan les embarcacions sortiren fora de la badia i posaren proa cap al faralló, degut a que la intensitat del vent va afluixar.   

En general la regata va ser molt lluitada, es varen veure maniobres ajustades i ‘alguns intercanvis de posicions al llarg de tota flota. L’Aía de Miquel Oliver tripulat per en Bernard Weidmann i en Joan Vallcaneras, que varen anar en primer lloc al llarg de tota la prova. Per darrera el Lampo Rosso de J. Jofre i en Jaume Morey lluitava amb el Bachibuzuk de Pere A. Borras i Biel Canaves per la segona i la tercera plaça i al principi també es va sumar el Lolita de Carlos Serra i Jesús Font però finalment i a mesura que passava la cursa va caure fins la quinta plaça.

Una vegada aplicada la fórmula compensatòria la classificació quedà així:

PRIMER CLASSIFICAT: LAMPO ROSSO de Joan Jofre  del C.N. COLONIA DE SANT PERE.

SEGON CLASSIFICAT: KRESAL de Andreu Cirerol del C.N. Can Picafort.

TERCER CLASSIFICAT: BACHIBUZUK de Pere Antoni Borràs del R.C.N. PORT POLLENSA.

Scroll al inicio