El passat dissabte dia 12 desembre el LAMPO ROSSO de Jofre/Cantó i el TACUMA de Toni Llinas es varen proclamar guanyadors en les seves respectives categories a la Lliga de la Tardor 2020.  

Enguany la flota que ha participat en la Lliga de Tardor ha estat una de les més nombroses dels darrers anys amb un total de quinze embarcacions. Aquest petit però a la vegada tan important augment en la flota, que suposen tres embarcacions més, ha estat possible gràcies a la incorporació d’embarcacions vingudes de Can Picafort i Alcudiamar. 

Una vegada més hem tingut una lliga amb moltes dificultats climatològiques, només hem pogut navegar tres de les sis proves previstes. Les males condicions meteorològiques que hem patit durant aquests tres mesos que ha durat la lliga, han anat des d’una manca de vent durant la primera part del campionat, fins un excés de vent durant la segona que ens va obligar anul·lar les dues darreres jornades previstes. 

Pel que fa als guanyadors de les dues categories, aquests ja tenien assegurades les seves respectives victòries abans de començar aquesta darrera prova, i el fet de que finalment el comitè de regates  anul·làs per mal temps la regata només va afectar a que finalment el guanyador absolut fos per l’embarcació Lampo Rosso. 

Com que no hem pogut navegar aquesta darrera prova no hi hagut canvi en les classificacions.

CLASSIFICACIONS GENERALS DE LA LLIGA TARDOR

Grup 1 

1r: LAMPO ROSSO de Jofre / Cantó. 3 PUNTS 

2n: AÍA de Miquel Oliver. 9 PUNTS

3r: LOLITA de Carlos Serra. 10 PUNTS

Grup 2 

1r: TACUMA de Toni Llinas.         4  PUNTS

2n: PHYSICAL de na Mª del Mar López. 7  PUNTS

3r: KRESAL de Andreu Cirerol. 13 PUNTS

GUANYADOR ABSOLUT 

LAMPO ROSSO de Joan Jofre i Maria Rosa Cantó 

La propera regata serà el dissabte dia 9 de gener amb la primera prova de la Lliga Hivern 2021. 

Scroll al inicio