El passat dissabte dia 18 de Desembre és va navegar la darrera de les proves previstes de la Lliga de la Tardor 2021 on el Lampo Rosso de Joan Jofre i el Tacuma de Antoni Llinas varen ser els guanyadors en les seves respectives categories, amb només dues proves navegades degut al mal temps sofrit.

Com sempre la participació va ser tot un èxit amb deu embarcacions inscrites.

La jornada una vegada més es preveia complicada amb vents canviants i de poca intensitat, per cupa dels quals es va haver de retrasar l’inici de la regata. El recorregut del dia era un barlovent – sotavent en el qual les embarcacions varen donar dues voltes.

L’AÍA de Miquel Oliver en el Grup 1 i el BOOMERANG de Damià Jaume en el Grup 2 es varen col·locar al cap davant dels seus grups poc desprès de la sortida, posicions que varen mantenir fins creuar la línia d’arribada Per darrera en el Grup 1 hi va haver una lluita entre l’ANGIE de Jaume Caballero i el LAMPO ROSSO de Joan Jofre. Finalment va ser l’embarcació Joan Jofre la que va aconseguir finalitzar en segon lloc i per darrera desprès de fer una remuntada en el darrer tram va acabar el LIR de Miquel Rius.

En el Grup 2 en segon lloc va finalitzar el TACUMA de Antoni Llinas seguit del PHYSICAL de na Mª del Mar López en tercer lloc.

Una vegada aplicada la formula compensatòria la classificació quedar de la següent manera; en el Grup 1 el primer classificat va ser el LAMPO ROSSO de J. Jofre, seguit en segon lloc de l’AÍA de M. Oliver i en tercer lloc va ser per l’ANGIE de J. Caballero. En el Grup 2 no hi va haver canvis en lo que va ser l’ordre d’arribada Respecte al Grup 2 el primer va ser el TACUMA de Antoni Llinas, el segon lloc va ser per el PHYSICAL de na Mª del Mar López seguit en tercer lloc del BOOMERANG de Damià Jaume .

Desprès de la regata es va celebrar l’entrega de premis.