Un any més el Trofeu Interclubs va ser tot un èxit de participació amb 22 embarcacions vingudes d’arreu de Mallorca i Menorca. 

En aquesta XIV edició el Lampo Rosso de Joan Jofre i el Celeste di Mare d’Amador Magraner, és varen proclamar guanyadors en les seves respectives categories, desprès d’imposar-se en les dues proves disputades de cada categoria. En la classificació conjunta de les dues categories,  l’embarcació  de Jofre és va proclamar guanyadora absoluta. 

En lo que respecte a la jornada, aquesta va està marcada per la inestabilitat meteorològica, la qual va començar amb un vent fluix de gregal que va anar refrescant una mica, però quan les embarcacions duien la meitat de recorregut el vent girar cap al llevant i desprès és va morir, obligant al comitè de regates a anul·lar la prova. Finalment i desprès de moure l’àrea de competició més enmig de la badia es varen poder disputar les dues proves previstes. 

En la primera prova del grup 1 el guanyador en temps real va ser el Wanderlust de Bert Pons del C.N Ciutadella, seguit del Bachibuzuk de Pere A. Borras del R.C.N Port de Pollença i del Lampo Rosso en segon i tercer lloc respectivament. I en la segona prova varen repetir pòdium les mateixes embarcacions,  i en el mateix ordre d’arribada. 

Una vegada aplicada la formula compensatòria el guanyador de les dues proves va ser el Lampo Rosso, seguit en segon lloc per el Bachibuzuk i en tercer lloc el Mascarat de Miquel Ponseti que en temps real havia acabat en quart lloc a les dues proves. 

I en el grup 2 el guanyador en temps real va ser l’embarcació d’Amador Magraner, seguida en segon lloc de S’Avimiki de Miquel Pons, i de l’embarcació Bon Vent de Jeroni Capella en tercer lloc. I al igual que havia passat amb el grup 1 és va repetir exactament el mateix ordre d’arribada a la segona prova. En aquest grup el fet d’aplicar la formula compensatòria no va suposar cap canvi en les classificacions. 

El guanyador Absolut de la regata va ser per el Lampo Rosso de Joan Jofre. 

Scroll al inicio