El passat dissabte 14 de novembre es va celebrar la tercera prova de la Lliga Tardor 2020, on la flota va estar formada per catorze embarcacions. Les tripulacions varen poder gaudir d’un bon vent del nord-est amb vuit nusos d’intensitat que varen permetre que la prova del dia, un barlovent sotavent a dues voltes, es navegàs sense cap complicació.

En el grup 1 el LAMPO ROSSO de Jofre/Cantó es va posar al cap davant des de l’inici de la prova, gràcies a una bona sortida, navegant quasi en solitari toda la regata. L’AÍA va aconseguir acabar en segon lloc, després de recuperar la distància perduda respecte de la flota, per haver hagut de  penalitzar-se a causa d’una sortida molt apurada. Finalment en tercer lloc va situar-se el LOLITA de C. Serra.

Pel que fa al Grup 2 va ser l’embarcació KRESAL de A. Cirerol qui va marcar el ritme de la regata des de l’inici de la prova, i sense donar opcions als seus adversaris durant tota la regata fins a creuar la línia d’arribada en primer lloc, seguit en segon lloc del TACUMA de T. Llinas i del PHYSICAL de na Mª del Mar López en tercer lloc.

Una vegada aplicada la formula compensatòria la classificació de la prova 3 va quedar de la següent manera: