El passat dissabte dia 29 de Octubre es va celebrar la tercera prova de la Lliga d’Hivern 2022.

La jornada que en un principi no pintava gaire bé va acabar sent molt bona gràcies al bon vent que va bufar de Gregal i al bon temps que hi va haver. 

El recorregut va ser una regata costanera amb forma de triangle, la sortida estava situada davant el moll, la següent boia estava situada davant Betlem i hi havia una boia més situada al mig de la badia, completant així el triangle. Les embarcacions després de completar el triangle es dirigiren cap a la boia del centre de la badia una vegada més per finalment tornar a la boia de sortida que també va servir de boia d’arribada. 

A l’inici de la prova la intensitat del vent era bastant fluixa, amb menys de sis nusos, però a mesura que les embarcacions feien milles la intensitat va anar pujant fins als 10 i quan les embarcacions navegaven els dos darrers trams del circuit el vent va començar a afluixar però va ser suficient perquè poguessin acabar la regata.

En el Grup 1 el LAMPO ROSSO de J. Jofre va començar al cap davant de la flota. Per la seva part l’AÍA de M. Oliver va començar sortint abans d’hora, i va haver de tornar a la sortida per penalitzar-se però això no va evitar que fos la primera embarcació en creuar la línia d’arribada per davant de la flota. En tercer lloc navegava el MARAUDER de J. Fiol. L’Aía va aconseguir passar al Lampo Rosso en el darrer tram de la prova.  

Mentres tant en el Grup 2 la regata va ser molt lluitada entre L’ANGIE de J. Caballero i el KRESAL de A. Cirerol, seguits del TACUMA de T. Llinas en tercer lloc i en quart lloc PHYSICAL de na Mª del Mar López. Finalment el guanyador va ser l’embarcació de Cirerol, seguit del TACUMA i del PHYSICAL que va aconseguir acurçar distàncies i  acabar en tercer lloc.

I no tot són regates, desprès de competir la tripulació del LIR de Miquel Rius va convidar a unes burballes fetes per en Jaume Fullana que varen ser ben bones, i d’aquesta manera de desprès de totes les restriccions hem pogut tornar a fer els soparillos de germanor.

Finalment i una vegada aplicada la formula compensatòria la classificació quedar així: 

En el Grup 1:

1r: LAMPO ROSSO de Jofre

2n: AÍA de M. Oliver

3r: MARAUDER de J. Fiol

En el Grup 2: 

1r: KRESAL de A. Cirerol

2n: TACUMA de T. Llinas

3r: PHYSICAL de na Mª del Mar López

CLASSIFICACIÓ GENERAL 

En el Grup 1:

1r: LAMPO ROSSO de Jofre  3 punts

2n: AÍA de M. Oliver 6 punts

3r: LIR de M. Rius 10 punts

En el Grup 2: 

1r: TACUMA de T. Llinas 4 punts

2n: PHYSICAL de Mª del Mar López 8 punts

3r: BOOMERANG 10 punts

A dia d’avui el LAMPO ROSSO encapçala la classificació de Guanyor Absolut a falta de 3 proves més.

Fins aviat

Scroll al inicio