El passat dissabte dia 25 de març és va celebrar la darrera prova de la lliga d’hivern 2023  amb victòria del  Tacuma de Toni Llinàs, la qual li  va servir per fer-se amb un doble pòdium, aconseguint el primer lloc en el seu Grup, i també el títol de guanyador absolut.

En aquesta quarta prova disputada les tripulacions varen navegar un recorregut barlovent – sotavent a dues voltes, en una jornada primaverenca espectacular de sol i amb vent de xaloc amb intensitats que varen arribar als 16 nusos, i poca ona. Cal destacar que per diversos motius només varen participar les embarcacions del grup 2 i cap embarcació del Grup 1.

Des del principi l’Angie de Jaume Caballero és va situar al cap davant de la flota i només va haver de controlar als seus perseguidors més immediats, el Tacuma de Llinàs i el Boomerang de Damià Jaume, que va veure com en el segon tram de la prova l’embarcació de Llinàs aconseguia passar-lo i posar suficient distància entre mitges perquè no hi hagués cap intercanvi més.

Per darrera el N’Ali de Toni Amer i el Physical de na Mª del Mar López visqueren la seva pròpia lliuta per el quart i quint lloc respectivament, on finalment l’embarcació de López aconseguir en el segon tram de la prova passar a l’embarcació d’en Amer.

Una vegada aplicada la formula compensatòria la classificació va quedar de la següent manera:

Primer classificat: TACUMA de Toni Llinàs

Segon classificat: ANGIE de Jaume Caballero

Tercer classificat: BOOMERANG de Damià Jaume

I desprès d’aquesta quarta prova les classificacions general quedaren de la següent manera:

TERCER CLASSIFICAT: N’ALI de Toni Amer amb 11 punts

I el GUANYADOR ABSOLUT DE LA LLIGA D’HIVERN 2023 VA SER EL TACUMA DE TONI LLINAS.