El passat dia 31 d’Octubre es va celebrar la segona prova de la Lliga de la Tardor 2020 amb unes condicions de vent molt canviants tant en la direcció com d’intensitat. La intensitat del vent va anar des dels 0 fins als 16 nusos, a la vegada que la direcció del vent anava rolant (canviant de direcció) al llarg de tota la regata. Això va fer que la regata es decidís més per l’estratègia que per la velocitat de les embarcacions.

El recorregut del dia era una regata costanera amb forma de triangle amb sortida i arribada davant del moll passant per una boia que hi havia davant Betlem per després posar proa cap a Son Serra.

A causa, però, de les males condicions meteorològiques el Comitè de regates va haver de retallar el  recorregut.

En el Grup 1 la lluita va estar entre quatre embarcacions, el Lampo Rosso de Jofre/ Cantó que des de ben prest es va col·locar en primera posició, anava seguit del Marauder de J.Fiol, de l’Aía de M. Oliver i de l’Angie de J. Caballero, però la cosa no va ser fàcil perquè encara que l’embarcació de Jofre/Cantó va entrar primera al segon tram del recorregut la manca de vent i un canvi de direcció va fer que els seus perseguidors retallassin distàncies fins al punt que l’Aía estàs a punt de col·locar-se en primer, sinó hagués estat per una bona maniobra defensiva.

Finalment el primer en creuar la línia d’arribada va ser el Lampo Rosso seguit de l’Aía en segona posició, i de l’Angie i el Marauder en tercer i quart llocs respectivament.

En el Grup 2 el Tacuma de Toni Llinas va controlar la flota des del principi, seguit del  Physical de na Mª del Mar López en segon lloc i del Kresal de A. Cirerol en tercer. L’embarcació de Cirerol va intentar disputar el segon lloc fins el  moment de creuar la línia però l’embarcació de na Mª del Mar va saber defensar molt bé la seva posició.

Una vegada aplicada la formula compensatòria la classificació de la prova 2 va quedar de la següent manera: