El passat dissabte dia 20 es va poder donar per inaugurada la Lliga de la Tardor 2021 desprès de que es tinguessin que anul·lar les dues primeres jornades per mal temps. Finalment i si el temps ens permet navegar la darrera prova prevista per dia 18 de Desembre, aquesta lliga només s’hauran pogut navegar dues de les quatre proves que estaven programades per enguany.

La jornada no es presentava gens be per poder competir, i a diferència de les dues jornades anteriors on no es va poder navegar per massa vent, en aquesta ocasió el problema va ser tot el contrari, la manca o inclòs, la falta de vent, que varem tenir durant tot l’horabaixa.

El recorregut va ser una regata costera bastant curta, on les poques tripulacions que varen participar varen anar des de la sortida que estava prevista davant de la colònia fins la primera boia situada a l’alçada de Betlem per desprès posar proa cap una boia que estava situada en direcció entre Son Serra i Can Picafort a una distància de una milla i mitja. Aquest no era el recorregut inicial, el qual havia de ser més llarg però degut a que el vent va anar amainant i que es feia de nit, el Comitè de Regates és va veure obligat a acurçar la prova.

En el GRUP 1 el guanyador va ser el Lampo Rosso de Joan Jofre, el qual es va situar en primer des de el pocs metres de la sortida, seguit del Marauder de Joan Fiol en segon lloc, desprès d’una mala sortida, va anar pujant posicions i fins a col·locar-se en primer lloc durant una estona, però finalment va acabar en segon lloc. I en tercer lloc va acabar el LIR de Miquel Rius.

Respecte al GRUP 2 el guanyador va ser el Tacuma de Toni Llinas. L’embarcació de Llinas es va situar des de el principi al cap davant. En segon lloc va acabar el Physical de na Mª del Mar López.

Una vegada aplicada la formula compensatòria no hi va haver cap canvi a les classificacions.

La propera regata serà el dia dissabte dia 14 de Desembre.

Scroll al inicio