El passat dissabte dia 20 de febrer es va celebrar la tercera prova de la Lliga d’Hivern 2021. 

La prova va haver de començar amb un retràs de vint minuts a causa de les condicions meteorològiques que foren molt canviants, els participants varen haver de navegar dins zones de poc o gens de vent i d’altres en canvi hi havia un vent que va superar els dotze de nusos.  

El recorregut va ser una regata costanera en forma de triangle. Aquest estava format per unes boies situades davant el moll, una altre situada davant Betlem i una boia més situada al mig de la badia. Després de completar el triangle el grup 1 va posar proa una vegada més cap a Betlem on hi havia la seva arribada. En el cas del Grup 2 una vegada donada la volta al triangle es dirigiren cap a la boia del centre de la badia per creuar la línia d’arribada.  

La zona de davant el moll va ser on menys vent hi havia, i per això va ser la zona de la regata més complicada per les tripulacions i on la flota va poder retallar distàncies les dues vegades que  hi varen  passar. 

En el Grup 1 l’AÍA de M. Oliver va començar al cap davant de la flota fins que va completar una volta sencera al triangle, per darrera el seguien el LAMPO ROSSO de Jofre/ Cantó i l’ANGIE de J. Caballero. Però quan arribaren per segona vegada a la boia del Club per començar el darrer tram de la regata, les tres embarcacions es tornaren a juntar a causa de la falta de vent. El primer en sortir de la zona va ser l’ANGIE que es va posar al cap davant fins creuar la línia d’arribada en primer lloc seguit de l’AÍA i del LAMPO ROSSO en segon i tercer lloc respectivament. 

Mentres tant en el Grup 2 la regata va estar controlada tot el temps per el MAMI ONE de G. Llull seguit del PHYSICAL de na Mª del Mar López en segon lloc, del TACUMA de T. Llinas en tercer lloc i en quart lloc i acurçant distàncies venia SES XESQUES de Fiol/ Sastre, que varen donar la sorpresa aconseguir adelantar al PHYSICAL i  al TACUMA  acabant en segon lloc per darrera del MAMI ONE de G. Llull. Finalment el TACUMA va acabar en tercer lloc. 

Finalment i una vegada aplicada la formula compensatòria la classificació quedà així: 

En el Grup 1:

1r: ANGIE de J. Caballero

2n: LAMPO ROSSO de Jofre/Cantó  

3r: AÍA de M. Oliver

En el Grup 2: 

1r: SES XESQUES de Fiol i Sastre

2n: MAMI ONE de G Llull 

3r: TACUMA de T. Llinas

CLASSIFICACIÓ GENERAL 

En el Grup 1:

1r: LAMPO ROSSO de Jofre/ Cantó 5 punts

2n: AÍA de M. Oliver 8 punts

3r: ANGIE de J. Caballero 9 punts

En el Grup 2: 

1r: PHYSICAL de Mª del Mar López 7 punts

2n: TACUMA de T. Llinas 7 punts

3r: MAMI ONE de G Llull 10 punts

Bon vent per a tothom!!

Scroll al inicio