El passat dia 20 de Març el LAMPO ROSSO de Jofre/ Cantó es va proclamar guanyador per partida doble,  imposant-se tant en la seva categoria i finalment sent el guanyador Absolut de la LLIGA D’HIVERN 2021 gràcies a tenir els millors resultats dels dos grups. 

Finalment les 11 embarcacions participants només varen poder regatejar quatre de les sis proves previstes en la Lliga hivern. Cal destacar que a causa del COVID–19 les embarcacions del Club Nàutic Can Picafort que solen participar no ho han pogut fer per la limitació en el nombre de participants. Espera’m poder comptar prests amb elles.

En el Grup 1 l’embarcació de Jofre/ Cantó ja era la guanyadora sense necessitat de navegar la prova prevista per el mateix dia 20, i que finalment es va haver d’anul·lar a causa de les males condicions meteorològiques que hi havia.  Per darrera varen quedar en segon lloc l’AÍA de Miquel Oliver i en tercer el  LOLITA de Carlos Serra.

En el Grup 2 el TACUMA  va ser finalment el guanyador, empatat a punts amb el segon classificat,  el PHYSICAL de na Mª del Mar López, en tercer lloc va acabar el MAMI ONE de Gabriel Llull.

Si s’hagués pogut navegar aquesta darrera prova és molt possible que les classificacions dels dos grups haguessin estat un un poc diferents, això demostra el nivell i la competitivitat que hi ha actualment entre les embarcacions participants.

Scroll al inicio